Kontakter med arbetslivet

Ett av Bergsskolans kännetecken är vårt nära samarbete med företag och näringsliv. Detta gör att du redan under din studietid har möjlighet att knyta kontakter med framtida arbetsgivare.

Arbetsmarknadsdagar
Varje år arrangerar Bergsskolan särskilda arbetsmarknadsdagar, där representanter från näringslivet kommer för att visa upp sig och svara på frågor om sina verksamheter. Detta sker alltid på onsdag i vecka 40 varje år. 2022 är det 5 oktober. Här finns möjlighet att hitta sommarjobb och exjobb. Detta är en fantastisk chans att få visa upp dig för framtida arbetsgivare – och kanske hitta ett jobb!

Dagen efter bjuder Bergsskolan in gymnasieelever som funderar på att söka till Bergsskolan. Nästa tillfälle är torsdag 6 oktober 2022, kl. 09-12.

Rekryteringspoolen
Även i vår rekryteringspool finns fina möjligheter att knyta kontakt med arbetslivet. Här har våra samarbetsföretag möjlighet att annonsera efter arbetskraft bland er studenter. Här finns även information om traineeprogram, sommarjobb med mera. Du hittar även en praktisk jobbsökar-guide.

Till rekryteringspoolen

Arbetsmarknadsdagarna