Är studerande

Som student är du alltid välkommen till oss med dina frågor. Vår expedition och våra lärare finns till för dig. Även studentkåren finns tillhands vid frågor och funderingar. Du kan också kontakta andra studenter genom vår Facebook-grupp.

Gå med redan idag!

Tidigare en del av Luleå tekniska universitet
Du som studerar vid Bergsskolan under hösten 2020 i årskurs 3 är idag inskriven vid Luleå tekniska universitet och hittar råd och hjälp genom LTU:s studentwebb. Genom ”Mitt LTU” registrerar du dig på kurser, går till kursrummet i lärplattformen Canvas, får information om dina kursresultat, skriver ut studieprestationsintyg m.m.

rundvandring

Registrera dig på kurs

När varje termin börjar gör du en ny registrering att du studerar på Bergsskolan.

För studenter i årskurs 3 görs registrering för varje ny kurs.

Sverigekartan varifrån kommer studenterna

Schema

Klasschema för pågående utbildningar

Tentamenschema

Information om tentamensperioder och sista anmälningsdag för tentor

Mikroskop

Examensarbete

Under den sista delen av din utbildningstid hos oss är det dags för dig att göra ditt examensarbete. Genom att genomföra detta arbete i nära samarbete med ett branschföretag får du värdefulla kontakter inför framtiden.
Kårhuset

Kontakter med näringslivet

Ett av Bergsskolans kännetecken är vårt nära samarbete med företag och näringsliv. Detta gör att du redan under din studietid har möjlighet att knyta kontakter med framtida arbetsgivare.
Studenten

Efter studierna

Efter att du avslutat dina studier på Bergsskolan är dina chanser stora att göra karriär på en spännande och växande arbetsmarknad.