Är studerande

Som student är du alltid välkommen till oss med dina frågor. Vår expedition och våra lärare finns till för dig. Även studentkåren finns tillhands vid frågor och funderingar. Du kan också kontakta andra studenter genom vår Facebook-grupp.

Gå med redan idag!

Tidigare en del av Luleå tekniska universitet
Du som gick ut från Bergsskolan 2021 eller tidigare och var inskriven vid Luleå tekniska universitet vänder dig till LTU om du har kurser kvar till din examen och vill anmäla dig till tentamen mm. Här finns länkar till LTU: LTU:s studentwebb  eller Mitt LTU

rundvandring

Utbildnings- och kursplaner

Här hittar du utbildningsplaner för Bergsskolans utbildningsprogram samt kursplaner till alla Bergsskolans kurser

Sverigekartan varifrån kommer studenterna

Schema och litteraturlista

Klasschema och litteraturlista för pågående kurser och utbildningar

Student

Tentamenschema

Information om tentamensperioder och sista anmälningsdag för tentor

Utbildning av studenter

Examensarbete

Under den sista delen av din utbildningstid hos oss är det dags för dig att göra ditt examensarbete. Genom att genomföra detta arbete i nära samarbete med ett branschföretag får du värdefulla kontakter inför framtiden.
Kårhuset

Kontakter med näringslivet

Ett av Bergsskolans kännetecken är vårt nära samarbete med företag och näringsliv. Detta gör att du redan under din studietid har möjlighet att knyta kontakter med framtida arbetsgivare.
Studenten

Efter studierna

Efter att du avslutat dina studier på Bergsskolan är dina chanser stora att göra karriär på en spännande och växande arbetsmarknad.