Hoppa till huvudinnehåll

Aarsleff söker arbetsledare

Aarsleff grundläggning AB söker arbetsledare till Norrköping.

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen i projektet och skapar förutsättningar för ett framgångsrikt resultat. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag med allt vad det innebär. Du kommer ha täta kontakter med kollegor i andra delar av bolaget, underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.Vi söker dig som har en byggteknisk högskoleutbildning alternativt yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet av byggbranschen. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad och lösningsorienterad person. Ekonomisk styrning är en viktig del i arbetet, därmed är det meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet av området. För att trivas i rollen tycker du om att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, drivkraft och att du har ett strukturerat arbetssätt.

Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Det är viktigt att du är engagerad och har viljan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare.

Tjänsten utgår från vårt sektionskontor i Norrköping men resor till andra projekt inom hela regionen förekommer då vi täcker en stor geografisk yta.

Share/Save Dela