Hjälp oss visa fler att Bergsskolan finns!

I uppstarten av Nya Bergsskolan finns det verkligen möjligheter att bygga något bra. Men vi behöver er hjälp Bergsmän & Hyttor!

I uppstarten av Nya Bergsskolan finns det verkligen möjligheter att bygga något bra. Något för oss i industrin att värna om. Och vet ni varför det här inlägget riktas till er Bergsmän & Hyttor? För att merparten av de som väljer att studera på skolan kommer från industrin och har vanligtvis blivit tipsade om Bergsskolan från en kollega, chef, släkting eller vän. Just för att Bergsskolans program ger en så bra grund att fortsätta karriären efter och för oss att bygga stabila företag med. Win-win. Det innebär att just ni har otroligt stor påverkan på hur stort studentintaget kommer att vara inför nästa läsår. Och hur industrins kompetensförsörjning ser ut de närmaste åren. Bristen är redan identifierad av våra branschorganisationer.

Våra potentiella studenter sitter vid just era fikabord. Därför är just ni den viktigaste kanalen ut mot dem och ansökningen öppnar om bara en vecka, 15:e mars.

Hjälp oss att bygga upp Nya Bergsskolan genom att skriva ut pdf-filen som ni hittar längst ner i det här inlägget och lägg det på ert fikabord.

/Vi som värnar om Bergsskolan

bergsskolan_a4-flyer_1.pdf