Bergsskolan bidrar till ökad konkurrenskraft och Atlas Copco-VD föreläser och inviger nyrenoverat studierum

Imorgon smäller det för både Bergsskolan och dotterbolaget BKU på olika platser i Värmland!

Atlas Copco-VD:n Lars Senf inviger ett nyrenoverat studierum på Bergsskolan i Filipstad imorgon, 10 maj, där han också ska föreläsa om sin väg från operatörsled, och inledande studier på Bergsskolan, till sin nuvarande roll som VD för Atlas Copcos svenska säljbolag. Dessutom genomförs ett delresultatseminarium i Storfors, samma datum, inom ramen för det EU-projekt som vår Maria Kvarnström jobbat med - konkreta exempel på hur akademiska kunskaper kan omvandlas till kvalitetsförbättringar och ökade vinstmarginaler hos SMF!