Våra
Samarbetsföretag

Bergsskolan har sedan grundandet 1830 arbetat i direkt samverkan med näringslivet.

I de avtal vi tecknar med våra samarbetsföretag lovar Bergsskolan att förstärka sina insatser för att nå ut till elever i gymnasieskolorna i regionen och på andra sätt främja intresset för teknisk utbildning. Företagen å sin sida bidrar med att ta emot studiebesök, svara för industriföreläsningar, examensarbeten och sommarjobb.

För Bergsskolans del innebär samarbetet att våra studenter får mycket goda möjligheter att komma i närkontakt med i många fall världsledande företag inom de olika branscher som Bergsskolans utbildningar riktar sig till.

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att bli ett av våra samarbetsföretag!

företag

Berg och anläggning