Hoppa till huvudinnehåll

Utbildningar för industrin

Vill ni höja kompetensen på ert företag? Låt oss hjälpa er! Vi har lång erfarenhet av uppdragsutbildning på alla nivåer. Välj en öppen kurs eller låt oss skräddarsy en utbildning åt er. 

Aktuella uppdragsutbildningar under hösten 2018

  1. Grundkurs i Värmebehandling (2 dagar), startar 27 nov.
  2. Fördjupningskurs Värmebehandling (4 dagar), startar 11 dec.

Kompetensutveckling på plats ute hos företagen

Bergsskolan kan även skräddarsy kurser som kan ges ute på företagen. Vårt samarbete med Luleå tekniska universitet innebär att deltagarna kan erhålla universitetspoäng, förutsatt att utbildningen följer en fastställd kursplan.

Bergsskolan Kompetensutveckling AB har mångårig erfarenhet från fort- och vidareutbildning av personal på alla nivåer. Det handlar om alllt från breda utbildningar till specialutbildningar och branschinriktade kortkurser och seminarier. Vi kan även skräddarsy utbildningar efter era behov och önskemål. Vi har därför valt att ha en flexibel organisation med vana att ordna kurser för deltagare med olika utbildningsbakgrund. Kurserna kan genomföras på Bergsskolan i Filipstad eller på plats på ert företag. Vid flera deltagare blir det billigare att förlägga kursen på hemmaplan och produktionsbortfallet kan minimeras. Vid kurser i Filipstad har kursdeltagarna tillgång till våra välförsedda laboratorier.

Share/Save Dela