Hoppa till huvudinnehåll

Metallutbildningar för industrin

Bergsskolans rektor Jörgen Andersson, som tillika är huvudansvarig för högskoleingenjörsprogrammet i Materialteknik, inriktning metallurgi, har spetskompetens i metallografi parat med praktisk erfarenhet av industriell FoU-verksamhet. Jörgen har det övergripande ansvaret för alla metallinriktade uppdragsutbildningar och svarar själv för större delen av de moment som behandlar stålet i fast form.

Under hösten 2016 startar följande kurser:

  1. Bred utbildning (15 dagar) i Metallurgi och Materialteknik, startar 13 september.
  2. Grundläggande stålkurs (4 dagar), startar 27 september.

För detaljerad information, se kursbeskrivningar.

Kompetensutveckling på plats ute hos företagen

Bergsskolan kan även skräddarsy kurser som kan ges ute på företagen. Vårt samarbete med Luleå tekniska universitet innebär att deltagarna kan erhålla universitetspoäng, förutsatt att utbildningen följer en fastställd kursplan. Läs mer om Bergsskolans uppdragsutbildningar.

Vill ni höja kompetensen på ert företag? Låt oss hjälpa er! Vi har lång erfarenhet av uppdragsutbildning på alla nivåer. Välj en öppen kurs eller låt oss skräddarsy en utbildning åt er. 

Bergsskolan Kompetensutveckling AB har mångårig erfarenhet från fort- och vidareutbildning av personal på alla nivåer. Det handlar om alllt från breda utbildningar till specialutbildningar och branschinriktade kortkurser och seminarier. Vi kan även skräddarsy utbildningar efter era behov och önskemål.

Vi har en flexibel organisation med vana att ordna kurser för deltagare med olika utbildningsbakgrund. Kurserna kan genomföras på Bergsskolan i Filipstad eller på plats på ert företag. Vid flera deltagare blir det billigare att förlägga kursen på hemmaplan och produktionsbortfallet kan minimeras. Vid kurser i Filipstad har kursdeltagarna tillgång till våra välförsedda laboratorier.

Share/Save Dela