Hoppa till huvudinnehåll

Aktuella kurser hösten 2018

Bergsskolan erbjuder kurser till industri och företag inom områdena metallurgi och materialteknik, samt berg och anläggning 

Att Bergsskolan värnar om svensk industri har nog inte undgått många. En industri som i dagsläget står inför stora utmaningar på den globala marknaden. Det fokusområde som därmed blivit vårt skötebarn är kompetensförsörjningsfrågan. Det är du som just nu läser detta, och som troligen av samma anledning också brinner för att lära mer, som är vår framtid. Och framtiden ska man värna om. Är det något vi lärt oss av den konkurs som drabbat moderstiftelsen, så är det just det. Ta aldrig framtiden för givet.

 

Därför har Bergsskolan nu under våren 2018, valt att förlägga tre av sina kurser för redan yrkesverksamma till Loka Brunn. Det finns nämligen en sak till som vi identifierat som viktig i kompetensförsörjningsfrågan - er situation. Hur ska man hinna lära och utveckla sig själv eller sin verksamhet om det inte finns någon tid för det i den jekt och stress många har runt sig och sina arbeten? 

 

Följ med oss och kombinera ditt lärande med en avkopplande stund i den annars hektiska vardagen!

 Och, icke att förglömma: Kurserna kan också genomföras på Bergsskolan eller köras internt på plats i ert företag, anpassade för er verksamhet. Vi anordnar dels ”öppna utbildningar”, dels skräddarsydda kurser. Kontakta oss för mer information och diskussion om bästa lösning.

 

Med vänliga hälsningar, Jörgen Andersson

Share/Save Dela